Beliggenhet

Cochs Pensjonat ligger så sentralt i Oslo som du kan ønske deg, med kongelig beliggenhet på hjørnet av Slottsparken. 350 meter fra inngangsdøren finner du selveste slottet, og her starter også Oslos paradegate Karl Johan.

Utsikt over Slottsparken
Det kongelige slott


Du finner mange butikker, barer og restauranter i gatene rundt pensjonatet. Den populære og tradisjonsrike restauranten Lorry ligger rett over gata.

Her finner du også Litteraturhuset, med sin trivelige kafé og tettpakkede arrangementskalender. Få meter unna ligger den klassiske restauranten Park 29, som holder til i Oslos eldste trevilla bygget i 1847.

Utsikt over Lorry
Litteraturhuset


Bogstadveien strekker seg fra inngangsdøren og helt opp til Majorstuen, og er med det Norges største og beste handlegate.

Majorstua er også en rask trikketur unna, og herfra er det kort vei til den berømte Vigelandsparken.

Utsikt mot Welhavens gate trikkeholdeplass
Bogstadveien


Den nærmeste trikkestoppet er Welhavens gate. Herfra går trikken opp mot Majorstua eller ned mot byen.  

Vi er stolte av å nabolaget vårt, og i resepsjonen gir vi deg gjerne tips for å utforske området.

Fasiliteter

Vi har 200 senger fordelt på 90 rom. De fleste rommene har privat bad, TV og minikjøkken/vannkoker, men vi har også enklere rom med bad og toalett i gangen.

Wi-Fi er gratis for alle gjester. Alle rommene har tregulv og er allergivennlige.

Rom #323
Møterom


Møterommet vårt er nytt og moderne og gjester opptil 40 mennesker. Det leies ut til store og små arrangementer og vi er fleksible med hensyn til både tid og antall deltakere.

TV-stue
Resepsjon


TV-stuen er i samme fløy som møterommet, og her har vi en sofakrok, arbeidsbenk og et piano. Utenfor har vi en kaffeautomat og en mikrobølgeovn til felles bruk.

Resepsjonen er døgnåpen, og her kan man blant annet låne kjøkkenutstyr, hårføner og strykebrett. Resepsjonistene hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Veibeskrivelse

Fra Oslo Bussterminal Grønland

Trikk nummer 18 i retning Rikshospitalet. Gå av på Dalsbergstien. Gå nedover og ta til høyre i Parkveien. Derfra tar det omtrent 3 minutter å gå til Cochs Pensjonat i Parkveien 25.

Se www.ruter.no for informasjon om avganger og kart.

Fra Jernbanetorget / Oslo S

Ta trikk nummer 17 eller 18 fra plattform F i retning Rikshospitalet. Gå av på Dalsbergstien. Gå nedover og ta andre vei til høyre inn på Parkveien. Derfra tar det omtrent 3 minutter å gå til Cochs Pensjonat i Parkveien 25.

Det er også mulig å ta trikk nummer 11 (retning Majorstua) til Welhavens gate. Stoppet er nærmere, men merk at trikken har høyt gulv og trappetrinn, og at det ikke er mulig å komme seg om bord med rullestol.

Eller:

Ta T-banen i retning vest (alle linjer). Gå av på Nationaltheatret. Gå opp mot slottet og ta til høyre. Cochs Pensjonat ligger på hjørnet av Slottsparken. Det tar omtrent 10 minutter å gå.

Se www.ruter.no for informasjon om avganger og kart.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen/OSL

Ta flybussen til siste stopp Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass. Gå oppover langs Slottsparken til hjørnet ved Espresso House. Gå over veien ved rundkjøringen og ta til høyre, inngangen er like rundt hjørnet. Det tar omtrent 5 minutter å gå.

For informasjon, se www.flybussen.no

Eller:

Flytoget til Nationaltheatret. Det er også mulig å ta lokaltog (L12 eller R10). Gå ut inngang mot Henrik Ibsens vei / Drammensveien / Parkveien. Ta til høyre inn på Parkveien. Derfra tar det omtrent ti minutter å gå til Cochs Pensjonat i Parkveien 25.

For informasjon, se www.flytoget.no

Parkering

Det er ingen bilparkering tilknyttet pensjonatet, men det er mulig å parkere motorsykler i bakgården vår.

For bilparkering anbefaler vi følgende alternativer:

Alternativ 1: Nærmeste parkering
Nærmeste parkeringsplass ligger i Parkveien 27-31. Dette er en utendørs parkeringsplass som for tiden koster ca. 500 kr i døgnet. Innkjøring ved Jan Thomas Studio eller ved Espresso House Parkveien. Betal med Easy Park-appen eller på automaten. Easy Park-appen vil legge til 15 % til prisen.

Alternativ 2: Bogstadveien parkeringshus
Vi anbefaler også parkering ved Onepark i Bogstadveien 1. Dette er et døgnåpent parkeringshus som ligger en 5 minutters gange fra hotellet. Det koster 390 kr med rabatt som hotellgjest, inkludert gratis elbillading. Klikk her for booking og info.

Alternativ 3: Dalsbergstien parkeringshus
Parkeringshuset i Dalsbergstien 19 ligger en 5 minutters gange fra hotellet. Prisen er ca. 245 kr per dag. Vær oppmerksom på at parkeringshuset er stengt om natten. Åpningstidene er mandag til fredag ​​7-22, lørdag 7-20 og søndager stengt. Det er ikke mulig å komme inn utenom åpningstidene. Innkjøring ved Coop Mega.

Alternativ 4: Gateparkering
Det finnes også kommunal gateparkering i området, men vær oppmerksom på at det kan være langt mellom parkeringsautomatene. For å gjøre det enklere å betale for parkering anbefaler vi derfor å laste ned appen Bil i Oslo, så slipper du å gå til automatene for å betale.

Bil i Oslo for iPhone →
Bil i Oslo for Android →

Frokost

Gjester på Cochs Pensjonat får frokost til rabattert pris på Kaffebrenneriet Parkveien. Tilbudet gjelder frem til klokken 11:00. I tillegg har Espresso House et godt frokosttilbud. Begge kafeene holder til på gateplan av bygningen.


Kaffebrenneriet
Parkveien 25

Åpningstider:
Man - fre: 07:00-18:00
Lør: 09:00-18:00
Søn: 10:00-17:00


Espresso House
Parkveien 27

Åpningstider: 
Man - søn: 09:00 - 20:00

Vennligst merk at åpningstidene kan variere, spesielt under høytid.

FAQ

Her er noen vanlige spørsmål vi får av gjestene våre. Hvis du ikke finner det du lurer på, er vi alltid tilgjengelige på e-post eller på telefon:

booking@cochs.no
+47 23 33 24 00.

Hvor ligger hotellet?

Addressen vår er Parkveien 25, 0350 Oslo.

Vi ligger på hjørnet av Slottsparken, i krysset mellom Parkveien og Hegdehaugsveien.

Hva er et pensjonat?

Cochs Pensjonat er egentlig et hotell. Navnet har sine røtter fra gamle dager, på den tiden da gjestene fikk det som heter "full pensjon". Det innebar blant annet servering av flere måltider om dagen og vask av klær og tøy. I de senere årene har vi gått over til en enklere hotelldrift, men vi har beholdt navnet.

Er romvask inkludert?

Romvask og bytte av håndklær under oppholdet gjøres fire dager i uken: Mandag, onsdag, fredag og lørdag. Ta gjerne kontakt med resepsjonen ved ytterligere behov for renhold.

Har dere gratis internett?

Ja. Vi har et åpent og gratis nettverk som fungerer på hele hotellet. Passord for innlogging finnes i resepsjonen.

Har dere barneseng?

Ja, barneseng som er egnet for barn opptil tre år er gratis. Si gjerne i fra på forhånd dersom dere ønsker dette.

Ellers er det slik at barn opptil 12 år kan sove i samme seng som foreldre uten ekstra kostnad, hvis ønskelig.

Er det tillatt med kjæledyr?

Det er lov med hund på enkelte rom. Det medfører et rengjøringstillegg på 250 kr per hund. Gi oss beskjed på forhånd, så kan vi sjekke om rommet er ledig i perioden du vil bestille.

Andre kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Det er selvfølgelig lov med førerhund og andre assistansedyr på alle rom.

Er det skrivebord på rommet?

Noen rom har skrivebord, andre har lavere kaffebord. Uansett kan vi alltid sette inn et skrivebord på rommet ved behov.

Hvilke kanaler er det på TV-en?

På våre Premium- og Standardrom har vi følgende TV-kanaler:

Har dere motorsykkelparkering?

Ja, det er mulig å parkere motorsykkel i bakgården vår.

Hvordan kommer jeg med til hotellet med kollektivtransport?

Welhavens gate er nærmeste trikkestopp. Med trikk fra Majorstuen er Homansbyen det beste trikkestoppet å gå av på.

Under "Veibeskrivelse" i menyen på denne info-siden har vi beskrevet flere alternativer. Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post hvis du trenger hjelp og tips.

Selger dere Oslo Pass?

Ja. Ved kjøp av Oslo Pass får man tilgang til museer, severdigheter og transport over hele Oslo. For mer informasjon, se her.