Pulserende uteliv i umiddelbar nærhet

Pages in English
    
Bestilling/priserSe rommene

 

Sentralt

Konferansested og nabo

Handlegaten
 
Kulturvandring
 
Spisesteder

Uteliv

Utstilling

Historien

Om Cochs

Gjester

Omgivelsene

Til hovedsiden

Cochs Pensjonat
Parkveien 25 N - 0350 Oslo

Telefon +47 23 33 24 00
Telefax +47 23 33 24 10
Org.nr.: 939 194 428 MVA


booking@cochs.no 

 

   
«Hva skjer» i Oslo?

For de av våre gjester som har tilgang til internett finnes det flere nettsider du kan gå inn på og faktisk bestemme deg for hva du vil oppleve på forhånd. På www.visitoslo.com  kan du f.eks. klikke på: «attraksjoner, aktiviteter, spise ute eller hva skjer?» og se hva Oslo har å tilby lang tid i forveien.  Er du ung, kikk på www.oslopuls.no  eller www.nattguiden.no  som gir rask tilgang til konserter, klubber og utesteder hvor du kan treffe likesinnede. Du kan også gå rett til nettsiden www.billettservice.no  og få tilgang til et stort antall konserter, revyer og andre kulturtilbud. Hvis du er ute etter å handle, så ligger Cochs Pensjonat i starten av Oslos beste handlegate - Bogstadveien.

Uteliv & underholdning
Om sommeren er området rundt Cochs Pensjonat fylt av uterestauranter. Lorry har en relativt stor uteservering, like nedenfor Lorry finner du Rust, hyggelig bar med passe høy musikk. Horgans i Parkveien 25 har diskotek i kjelleren og litt lengre oppe i Bogstadveien finner du Odeon, som er kjent for sine mange kjendisfester.

Fortsetter du oppover Bogstadveien mot Majorstua ligger stedene på rekke og rad. Og, tar du veien nedover gjennom Slottsparken, går det ikke mange minuttene før du er på Karl Johan, der utestedene ligger som perler på en snor. Tar du ”halvt høyre” i Slottsparken er det 10 minutter ned til Aker Brygge, der du finner Oslos beste uteservering i maritimt miljø, samt et stort varehus med ”100vis” av butikker.
www.akerbrygge.no

 

 

 
Bjørungs i samme bygget

Puben man starter kvelden med,
også for større grupper

 

Inngang ved siden av Cochs, med god utsikt mot Slottsparken. Meget sentral plassering, enten man har tenkt seg oppover Bogstadveien eller nedover til Aker Brygge/Karl Johan senere på kvelden – eller bare slappe av med en kopp kaffe eller et glass øl før man sier godnatt. Også kjent for sitt gode utvalg i sigarer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rimelig overnatting i oslo - rimelige rom i oslo - rimelig husvære i oslo - utleie av rom i oslo - billig overnatting i oslo - billig hotellrom i oslo .- rimelige hotellrom i oslo -