Om Cochs

I Parkveien 25 ligger Cochs Pensjonat, et tradisjonsrikt og sjelfullt overnattingsted som oser av historie.

 

beliggenhet kopi

Sentral Beliggenhet

Cochs Pensjonat ligger så sentralt i Oslo som du kan ønske deg. Slottet ligger 350 meter fra inngangsdøren, og Karl Johan er en 10-minutters spasertur unna.

Du finner mange butikker, barer og restauranter i gatene rundt pensjonatet. Vi ligger plassert i starten av Bogstadveien, Norges største og beste handlegate, som strekker seg helt opp til Majorstuen.

Frogner passer utmerket for deg som er interessert i parker, turgåing og møter med hyggelige folk.

Trikkeholdeplassene Homansbyen og Dalsbergstien er begge en 3-minutters spasertur unna.

 

Frokost

Som gjest hos oss kan du spise frokost til rabattert pris på kaféene Kaffebrenneriet og Espresso House, som holder til på gateplan av bygningen.

Fasiliteter

Vi har 200 senger fordelt på 90 rom. De fleste rommene har privat bad, TV og minikjøkken, men vi har også enklere rom med bad og toalett i gangen.

Wi-Fi er gratis for alle gjester. Alle rommene hos oss har tregulv og er allergivennlige.

Konferanserommet vårt er nytt og moderne og gjester opptil 40 mennesker. Det leies ut til store og små arrangementer og vi er fleksible med hensyn til både tid og antall deltakere.

Hotell-Rom_12_11TV-stuen er i samme fløy som konferanserommet, og her har vi en sofakrok, arbeidsbenk og telefonkiosk. Utenfor har vi en kaffeautomat.

Døgnåpen resepsjon

Resepsjonen er døgnåpen, og her kan man blant annet låne kjøkkenutstyr, hårføner og strykebrett. Resepsjonistene hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.

Vi selger Oslo Pass, som gir inngang på museer, severdigheter og transport over hele Oslo. For informasjon, se her.

FINN FREM TIL OSS