Finn oss

Hvordan komme seg til Cochs Pensjonat.
Reiser du med bil? Se informasjon om parkering lenger ned på siden.

 

Fra bussterminalen

Trikk nummer 18 i retning Rikshospitalet. Gå av på ”Dalsbergstien”. Gå nedover og ta andre vei til høyre inn på Parkveien. Derfra tar det omtrent 3 minutter å gå til Cochs Pensjonat i Parkveien 25.
For informasjon om avganger og kart, vennligst se www.ruter.no

Fra Oslo S / Jernbanetorget

Trikk nummer 17 eller 18 i retning Rikshospitalet. Gå av på ”Dalsbergstien”. Gå nedover og ta andre vei til høyre inn på Parkveien. Derfra tar det omtrent 3 minutter å gå til Cochs Pensjonat i Parkveien 25.

Eller:

Ta T-banen i retning vest (alle linjer). Gå av på ”Nationaltheatret”. Gå opp mot slottet og ta til høyre. Cochs Pensjonat ligger på hjørnet av Slottsparken. Det tar omtrent 10 minutter å gå.
For informasjon om avganger og kart, vennligst se www.ruter.no

Fra Gardermoen

Ta flybussen til siste stopp “Radisson Blu Scandinavia Hotel” på Holbergs plass. Gå oppover langs Slottsparken til du kommer til hjørnet av parken. Cochs Pensjonat er da på andre siden av gaten. Det tar omtrent 5 minutter å gå.
For informasjon, se www.flybussen.no

Eller:

Flytoget til Nationaltheatret. Gå ut inngang mot Henrik Ibsens vei / Drammensveien / Parkveien. Ta til høyre inn på Parkveien. Derfra tar det omtrent ti minutter å gå til Cochs Pensjonat.
For informasjon, se www.flytoget.no

Parkering

Det er ingen parkering tilknyttet pensjonatet, men det er en Euro Park bak bygningen vår som for tiden koster ca.250 kr. i døgnet.Det finnes også kommunal gateparkering i området, men vær oppmerksom på at det kan være langt mellom parkeringsautomatene. For å gjøre det enklere å betale for parkering anbefaler vi derfor å laste ned appen Bil i Oslo, så slipper du å gå til automatene for å betale.Bil i Oslo for iPhoneBil i Oslo for Android

 

FINN FREM TIL OSS